Vendégkönyv

43 megjegyzés :

 1. Kalocsa Gabriella2015. május 6. 11:42

  Szia Attila!

  Szeretném megköszönni anyukám és jómagam nevében azt az 5 napot, amit veled tölthettünk Erdélyben. Lexikális tudásoddal és fantasztikus humoroddal elvarázsoltál minket! Mindent nagyon köszönünk, és reméljük, még találkozunk. Nélküled nem lett volna ilyen felejthetetlen ez az utazás! Köszönet mindenért! Gabriella és Erika

  VálaszTörlés
 2. Kedves Attila! Nagyon köszönünk mindent! A Medvevadász csoport

  VálaszTörlés
 3. Kedves Attila!
  A szakmai tudásod, a vezetési tehetséged lenyűgöző. Sok sikert ezen a pályán. Üdvözlettel, Balla Márta, Siófokról

  VálaszTörlés
 4. Herbst Cecília2015. május 12. 18:12

  Kedves attila.Nagyon köszönöm kedvességét, vidámságát, értékelem nagy tudását. Csak így tovább. Üdv. Herbst Cecília

  VálaszTörlés
 5. Hálás szívvel köszönöm a felemelő érzéseket ,élményeket !A tanulságokat ,az emlékeket amikor a lelkek összeértek ! Munkájához egészséget -boldogságot kívánok ! Zakariás Éva

  VálaszTörlés
 6. Kalmár Árpádnak hívnak .A jún. 24-28 közötti " SOPRONI CSOPORT " egyik utasa .(Én is pedagógus voltam , beszéltünk róla ) Attila hálásan köszönjük azt az öt napot ,amit Ön tett igazán felejthetetlenné Önöknél ! Ön úgy mutatta be szűkebb hazáját ,amire Önön kívül kevesen lennének képesek !! Nagyon reméljük -a feleségemmel ,hogy még találkozunk!! Ha máskor nem egy Sopron -Fertődi útja alkalmából !Még egyszer : KÖSZÖNJÜK !!! Minden jót , jó egészséget , a családjának is !!! Kalmár Árpádné és Árpád Fertődről .

  VálaszTörlés
 7. Szia Attila!

  Gratulálok az honlapodhoz, nagyon szép! Én is idegenvezető és tanár vagyok, volt sepsiszentgyörgyi lakos.
  Szeretnék veled találkozni és hasznos infókat cserélni. Én augusztusban jövök Tusnádfürdőre. A szüleim itt szoktak nyaralni!

  Üdv: Székely Lia - Győr, született Kézdivásárhelyen

  VálaszTörlés
 8. Kedves Attila,

  Itt is szeretném megköszönni az idegenvezetését, amivel sokkal gazdagabb lettem. Élmény volt a látnivalók és maga együtt!

  VálaszTörlés
 9. Csodálatos élmény volt az erdélyi kirándulás, lenyűgöző a táj szépsége a programok gazdagsága, amit Lukács Attila idegenvezető tájékozottsága, lelkesedése, lexikális tudása és jó humora tett teljessé.

  VálaszTörlés
 10. Anikó - Budapest, XI. kerület2015. november 1. 18:22

  Nagyon örülök, hogy vállalkoztam az Erdély kincsei utazásra. Nagyon nagy és sok élményben volt részem. Köszönöm idegenvezetőnknek - Lukács Attilának - ki 100 %-an felkészült és mindenre odafigyelő volt.

  VálaszTörlés
 11. Komáromy Ági,Péter2016. január 3. 20:27

  Erdélyi kirándulásunk óta jobban vagyok!! Úgy látszik nemcsak a lelkemet,de a testemet is újjávarázsolta
  Erdély csodás,melengető tája. Közel kerülhettem a Mennyhez a Fogarasi Havasok által. Sosem fogom elfelejteni a székely vezetőnket Lukács Attilát.
  Hála Istennek a sok kegyelemért, Neked is köszönünk mindent!!
  Szeretettel: Komáromy család Ági,Péter

  VálaszTörlés
 12. Thüringer Antalné2016. január 3. 20:42

  Köszönöm azt a felejthetetlen élményt, amelyet a Dél-Erdélyi társasútjuk alkalmával tapasztaltam. Minden tökéletes volt. A program rendkivül változatos, Attila idegenvezető nagyon kedves és kimagaslóan tájékozott, öröm volt vele utazni, a buszvezetők rendkivül biztonságosan végezték munkájukat. Gratulálok valamennyiüknek! Remélem, találkozunk még az elkövetkezőkben! Sok sikert és jó egészséget kívánok! Üdvözlettel: Thüringerné

  VálaszTörlés
 13. Károly László2016. február 15. 19:41

  Attila. Köszi a feledhetetlen munkádat ,és azt a sok székely viccet amivel felvidítottál. Üdv,Laci

  VálaszTörlés
 14. Kitaibel Pál Àltalános Iskola 50 diákja és tanáraik Harkányból2016. április 5. 19:22

  Hálás köszönet a kiváló idegenvezetésért! Egy életre szóló élmény volt és rengeteget tanultunk. Nagyon jól éreztük magunkat és reméljük még találkozunk!

  VálaszTörlés
 15. Martinov Ildikó és Sándor2016. május 15. 14:56

  Újra itthon! Lélekben egy másik ember tért haza. Sok mindent megértettem, sok mindent másképpen látok.
  Aki megteheti, látogasson el Erdélybe, Székelyföldre. Szívből ajánlom a Vivaldi utazási iroda, "Erdély kincsei" programot, konkrétan Lukács Attila idegenvezetővel. Tőle mindent megtudhatunk e csodás vidék történelméről, múltjáról, jelenéről. Nem egy wellness csobbanás, keményen reggeltől estig mentünk és szívtuk magunkba a történelmet. 50 ember mosolygó arccal, néha elkomorultan, de nem a fáradságtól! barangolta be a nagyjából 23 város, városka, falucska nevezetességeit, a természeti csodákat és hallgatta nagyszerű Vezetőnktől a hozzájuk tartozó és nem csak a hozzájuk tartozó történeteket, legendákat.
  Köszönet a Vivaldinak és elsősorban Lukács Attilának, mert amit Ő hozzáadott ehhez az úthoz, arra most éppen nem találok szavakat!!!

  VálaszTörlés
 16. Kedves Attila!

  Köszönjük azt a felejthetetlen élményt, ahogy gyönyörű Erdélyországot bemutattad!
  Köszönjük a tárgyi tudást, amit átadtál, és nem utolsó sorban a lelki feltöltődést, amit kaptunk!
  Mégegyszer mindent köszönünk!
  Hermány Csaba

  VálaszTörlés
 17. Horváth István2016. július 18. 10:59

  Erdélyi körutazáson vettünk részt Attilával. Az út csodálatosan megszervezett volt. A szállás kényelmes hangulatos, az ételek ízletes voltak , remek kiszolgálással. Az út során Lukács Attila idegenvezető szórakoztató, történelmileg és földrajzilag jól felkészült vezetőnk volt. Nagyon jól éreztük magunkat Üdvözlettel Horváthék.

  VálaszTörlés
 18. Mucsányi László2016. július 18. 11:14

  Volt szerencsénk részt venni az Erdély kincsei úton.
  Köszönjük! Nagy élményben volt részünk. Láthattuk Erdély kincseit és megismerhettük Lukács Attilát.
  10 évvel ezelőtt más iroda szervezésében jártunk Erdélyben és fantasztikus idegenvezetőnk volt, azonban Attila őt is felülmúlta.
  Ez a fiatalember rendkívül intelligens , nagyon felkészült, az utat töviről-hegyire ismerő jó idegenvezető, ő tényleg a szakma kincse.
  Ezt nem csak a magam nevében mondhatom, hanem valamennyi utastársam nevében is.
  Csak így tovább!!!
  M. László

  VálaszTörlés
 19. Az idegenvezetése számomra felejthetetlen volt !!! Köszi...Éva

  VálaszTörlés
 20. Köszönjük még egyszer ezt a csodálatos, élményekben gazdag, szép utazást!

  VálaszTörlés
 21. Hermány Csaba és Bea2017. február 13. 19:22

  Kedves Attila!

  Ismét nagyon jól éreztük magunkat, barátaink is el voltak ragadtatva a gyönyörű úttól. Igazán jól sikerült születésnapi ajándék volt, pláne, hogy elintézted a havat és a szikrázó napsütést is. A -20 fok sem volt zavaró, melegített a jóféle pálinka és a kedves vendéglátás.

  "Legyen előtted mindig út,
  Fújjon hátad mögül a szél,
  Melegen süsse arcodat a Nap.
  Az eső puhán essen földjeidre
  S míg újra találkozunk,
  Hordozzon tenyerén az Isten."

  Szeretettel üdvözlünk: Csaba és Bea

  VálaszTörlés
 22. Rozsvainé Károlyi Zsuzsanna2017. március 18. 17:15

  Szeretném még egyszer az egész szentlőrinci csoport nevében megköszönni,hogy ennyire értékessé tetted székelyföldi kirándulásunkat.Többet tanultunk a veled töltött néhány nap alatt Erdélyről és a székelyekről,mint az iskolában évek alatt. Remélem még lesz alkalmam Erdélybe utazni,addig is ajánlani foglak a Tusnádfürdő környékére utazó ismerőseimnek.

  Üdvözlettel:
  Rozsvainé Károlyi Zsuzsanna

  VálaszTörlés
 23. KEDVES ATTILA!
  Köszönöm a visszaigazolást�� .Az Erdélyi utazást 50.szülinapomra kaptam és mellé egy kincset, Erdély kincseit! Felemelő érzés volt a múlt megelevenítése a gyönyörű tájak. Köszönöm Neked is, hogy hatalmas tudásoddal, hozzáállásoddal,vicceiddel történeteiddel hozzájárultál a születésnapomhoz. Örök emlék marad számomra. Remélem Erdély másik részeit is lesz alkalmam megismerni. Kívánom Neked,hogy maradj ilyen lelkiismeretes,türelmes a továbbiakban is! Kis családodnak és Neked kívánok jó egészséget! Üdvözlettel: Erika

  VálaszTörlés
 24. Kedves Attila!
  A mezőtúri csoport nevében szeretném megköszönni ezt a fantasztikus 5 napot! Nagyon jól éreztük magunkat! Általad megismerhettük Erdély egy részét és bízom benne, hogy a továbbiakban is lesz lehetőségünk veled utazni! Sok sikert és jó egészséget kívánunk Mezőtúrról! Üdv: Ildikó

  VálaszTörlés
 25. Kedves Attila nagyon szépen köszönöm a nejem és a saját nevemben is a a kiváló idegen vezetést. Csodálatos öt napot töltöttünk a te jóvoltodból Erdélyben és ehhez nagymértékben hozzá járult a te kiváló idegenvezetése. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, és remélem hogy sikerül jövőre is találkoznunk.
  Oldal György és felesége.

  VálaszTörlés
 26. Az "Erdély téli arca" Lukács Attilával nagyon, nagyon jól sikerült! Fantasztikus élményekben vehetünk rész és nagyon jókedvűen jöttünk hazza!Köszönjük Attila!

  VálaszTörlés
 27. Maximálisan túlszárnyalta minden elvárásunkat! Szuper idegenvezető olyan lexikai tudással ami néha már kétségbeejtő! Összefoglalva: aki Erdélybe megy CSAK Vele tegye! Örök élmény lesz!

  VálaszTörlés
 28. Molnár Emma Erzsébet2018. április 24. 18:17

  Ő nem csak idegenvezető,hanem vendéglátó is volt,aki nagy szakértelemmel és büszķén mutatta meg hazájàt minden odalátogatónak.Olyan hangulatot tud teremteni,hogy legtöbben visszatérünk újabb utakra.

  VálaszTörlés
 29. Almássy Krisztina2018. június 7. 15:27

  Szuper idegenvezető! Nem is kívánhattunk volna jobbat! :) Egy örök élmény volt ez a hét! :) Mindent nagyon köszönünk!

  VálaszTörlés
 30. Aczél Borbála2018. június 7. 15:28

  Remek ember, kiváló idegenvezető, nagy tudással végzi a munkáját.Általa olyan élményekben volt részünk az" Erdély kincsei" kiránduláson, amilyet álmodni se mertem! Köszönjük Attila!

  VálaszTörlés
 31. Törőcsik‎ Katalin2018. szeptember 2. 13:32

  Kedves ATTILA!!Köszönjük szépen ezt a boldogságos napokat! Kérem a JÓISTENT adjon sok erőt, egészséget, hogy ezt a nagy tudását és GYÖNYÖRÚSÉGES szavait, ahogy ERDÉLYRÖL beszél tartsa meg!!! Jó egészséget és sok boldogságot, hosszú hosszú életet kívánok!!!KÖSZÖNJÜK!!!!!!!

  VálaszTörlés
 32. Kedves Attila! Nagyon szépen köszönjük a munkáját, melyre nem is találok megfelelő jelzőket. Ilyen szeretettel , tisztelettel, alázattal beszélni a szülőföldjéről még senkit sem hallottam. Az Ön szerteágazó tudása, melyet oly nagy szeretettel és odaadással közvetít az emberek felé hogy az példaértékű. A baráti körünkkel sok utazáson vettünk már részt, de Önhöz hasonló idegenvezetővel még nem találkoztunk.Hálás vagyok a sorsnak, hogy Önnel tölthettük ezt a néhány napot. Profi szervezés, kitűnő programok és tökéletes időjárás. A nyeremény pálinkát az Ön egészségére fogjuk elfogyasztani. Mindent köszönök, jó egészséget és Boldog Új Évet kívánok. Farkas Kati és a Barátaim.

  VálaszTörlés
 33. Szuper idegenvezető !Tele felejthetetlen élményekkel, gazdag programmal!Csak ajánlani tudom mindenkinek. Mi jövőre is megyünk!

  VálaszTörlés
 34. Gálné Birkás Emese2019. november 2. 22:06

  Kedves Attila!
  Nagyon köszönjük Neked ezt a csodás 5 napot, amit veled tölthettünk. Meseszép helyekre vittél el bennünket, és érthetően, ízesen, élményszerűen adtad át azt a sok-sok ismeretet. Jó volt hallgatni téged. Fantasztikus, hogy milyen tudással bírsz. Profi idegenvezető vagy- jó, hogy erre az útra sodort az élet. Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálod. Szerencsések vagyunk, hogy veled utazhattunk. Hálásak vagyunk a sorsnak. És a csodás időjárás? Ez is ajándék volt.
  Ezt az utat szülinapomra kaptam, és életem egyik legszebb ajándéka volt. Szivesen emlékszem vissza minden pillanatára. Minden nap emlegetjük.
  Már holnap indulnánk vissza szép Tündérországba..♥️
  Köszönjük mégegyszer!!!
  Rengeteg kép készült. Igyekeztem, hogy megörökítselek téged is, hiszen nélküked nem ilyen lett volna ez az út. Munkádhoz további sok sikert kívánok és
  Mosolygós szép napokat!
  Remélem hamarosan találkozunk.
  A februári út nagyon foglalkoztat.....

  VálaszTörlés
 35. Kedves Attila! Köszönjük a csodálatos 5 napot, remekül éreztük magunkat, és a profi idegenvezetést!!! Jó egészséget: Zoltán

  VálaszTörlés
 36. Köszönjük Lukács Attila szakszerű , mindent kielégítő idegenvezetését, így volt teljes a kirándulás....!!!

  VálaszTörlés
 37. Tiszteletem Attila! Feleségemmel együtt nagyon köszönjük azt az igazán tartalmas idegenvezetést amit Öntől kaptunk! Először jártunk Erdélyben, de szinte biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk! Nagyon remélem hogy keresztezi még egymást az utunk!

  VálaszTörlés
 38. Kedves Attila ! Szeretném megköszönni a fantasztikus igényességgel összeállított túravezetéseidet, amit a Bp. 18 ker. Kapocs Magyar-Angol Kéttannyelvű Ált.Iskola 38 7.osztályos tanulójának és 4 tanárának nevében. 2023.05.07.

  VálaszTörlés
 39. Török Marianna2023. október 24. 9:59

  Attila a király! Szeretünk téged. Most voltunk Erdélyországban, 2023. okt. 4-8-ig. Csodás volt, köszönjük anya és fia a csodás élményt és a biztonságos utat. Még megyünk Erdélyország további részeire. Örök hála.

  VálaszTörlés
 40. Kovácsné Szilvi2023. november 9. 14:08

  A legjobb idegenvezető!!! És ahogy meséli a történelmet...Szuper volt nagyon. 😀🥾🥰🥰

  VálaszTörlés
 41. Fekécs Brigitta2023. november 9. 14:09

  A Világ legjobb idegenvezetője ,kétszer utaztam vele!

  VálaszTörlés
 42. Török Marianna2023. november 9. 14:16

  Attila!!! Nagy szerencse, hogy csodás hazánk eme szegletében minden utat te vezetsz. Nálad, keresve se találna senki jobbat. Jó, hogy te vagy azon a részen. 👍👏🏻👏🏻

  VálaszTörlés
 43. Erdélyi utunkat szebbé és érdekessé tetted. Lenyűgözött a tudásod. Erdély gyönyörű, de a te vezetéseddel a történelem is egy kicsit más megvilágításba került. Örülök, hogy megismertelek. További sok sikert kívánok neked! 😀

  VálaszTörlés